2023 metų GERIAUSIEJI

Kalėdos – stebuklų ir gerumo metas. Šįryt gerumo ir mažų stebuklų buvo kiekvieno mokinio ir kiekvieno mokyklos darbuotojo akyse ir širdyse. Išrinkti 2023 metų gerumo mokytojai ir šis apdovanojimas įteikiamas ne tik pedagogams, gerumo mokyti gali kiekvienas. Gerumo mokytojais mokinių širdyse šiais metais tapo mokytojo padėjėja Dovilė Dragūnaitė, auklėtoja, teatro būrelio vadovė Justė Rinevienė, auklėtoja, fotografijos būrelio vadovė Giedrė Gabšienė, mokytojo padėjėja Reda Jagminienė ir geografijos mokytoja, auklėtoja Edita Raudienė.

Ypatingos nominacijos „Metų plunksna“ įteiktos: Irenai Pliurienei, Vytautui Skyriui, Irmai Grabauskienei, Astai Veikutienei, Ingridai Vėževičienei.

Ypatingas apdovanojimas atiteko Ingridai Petronei už metodinio leidinio „Laimingo gyvenimo dėlionė“ personažo Žuvytės ir jos istorijų sukūrimą.

Renginio metu apdovanoti METŲ GERIAUSIEJI. Tai žmonės, kurie visus metus žengė viena koja pirmiau, dalinosi idėjomis, įkvėpė kitus bei demonstravo pagarbą ir dalino savo pagalbą.

Veiklos organizavimo darbo grupės darbuotojų veiklos (įsi)vertinime 1-ąją vietą už 2023 metus pelnė DAIVA VILCINĖ

Ugdymo ir medicinos aprūpinimo skyriaus 2023 metų GERIAUSIEJI:

III vieta. Žmonės vertina šį žmogų, kaip paslaugų, darbštų, malonų, visada pavaišinantį vaisiumi ar saldainiu. Kviečia dažniau dalyvauti mokyklos renginiuose, šventėse, išvykose. Tai žmogus, kuris į prašymus atsako „Visada“ arba „Jokių problemų“. Tai DAINIUS LĖŠČIUS.

II vieta. Tai žmogus, padedantis kiekvienam susigaudyti skaičių pasaulyje. Jis pats siekia geriau planuoti savo laiką. O žmonės vertinę jį kviečia dažniau dalyvauti mokyklos šventėse. Ir labai džiugu, kad šiandien, šioje šventėje ji yra – tai JOLANDA KOSTECKIENĖ.

I vieta. Tai maloni ir miela kolegė. Savo darbą atliekanti geriau nei numatyti standartai. Ji dirba ten, kur dauguma nenorėtų, o ši moteris dirba kokybiškai, nuosekliai, švariai su ypatingu dėmesiu ir atsidavimu. Šiandien baseino neįsivaizduojame be šios švaros fėjos – tai SIGITA DAGYTĖ.

Ugdymo skyriaus 2023 metų GERIAUSIEJI:

III vieta. LAIMA LAIŠEVCEVIENĖ. Kolegė iš kurios galima daug ko pasimokyti, kuri visada padeda ir duoda patarimą, demonstruoja pagarbą ir savo darbą atlieka puikiai.

II vieta. RASA GUDAITĖ-FEDIUK. Nuostabi pedagogė ir nuostabus žmogus. „Iš pradžių mūsų svajonės atrodo neįmanomos, po to neįtikėtinos, bet kai sutelkiame visas galias, jos tampa neišvengiamos.”

I vieta. AIRINA ŠULSKIENĖ. Atsakinga, komunikabili, empatiška, visada patarianti ir padedanti kolegė. Tylia ir ramiai atlieka savo darbą.

Medicinos skyriaus 2023 metų GERIAUSIEJI:

III vieta. „Nuostabu, kai niekam nereikia laukti nė akimirkos prieš pradedant tobulinti pasaulį“. Žmonės sako, jog džiaugiasi turintys nuoširdumu bei pozityvumu spinduliuojantį kolegą, kuris moka bei geba dirbti su vaikais. Žmogų, kuris niekada nepasakys „ne“. Žmogų, kuris visada yra ir bus šalia. Tai DAIVA VAICEKAUSKIENĖ.

II vieta. „Jei pažvelgsime į tai, ką gyvenimas mums suteikė, mums visada užteks. Jei susikoncentruosime į tai, kas mums nebuvo duota, visada kažką praleisime“. Tad nepraleidžiant žmogaus, kuris savo nuoširdumu bendraujant, kruopštumu dirbant, pozityvumu bei ramybe spinduliuojančia aura ir šypsena skinasi kelią į priekį. Tai ERNESTA MOCKUTĖ.

I vieta. „Tamsiausiomis gyvenimo akimirkomis privalome susikoncentruoti ir pamatyti jose šviesą“. Žmonės džiaugiasi, turintys kolegą, kuris ne lenktyniauja, o bendradarbiauja su kitais. Žmogų, kuris savo pastangomis bei noru tobulėti nesustoja ir tobulėja toliau. Tad tikimės, jog toliau tobulinant savo lietuvių kalbos žinias, mes pažinsime dar geriau tave – SVITLANA DANYLENKO.

SVITLANA – tapo 2023 METŲ DARBUOTOJA. Sveikiname!

Už įsteigtas premijas pirmų vietų nugalėtojams dėkojame UAB „Mimata“.

Šventę vainikavo vaidmenų apsikeitimas, Veiklos organizavimo grupė saldžiais žiemiškais linkėjimais pakvietė visus pasivaišinti.

Nuotraukos:
Justė Staponkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Konsultacinis skyrius
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas