Priimamasis Ispanijos mokytojų vizitas

Vasario 5-6 dienomis centre lankėsi trys mokytojos - Mª Carmen Montelongo, Sabrina Betancor ir Raquel Sánchez iš „IES Puerto Del Rosario“ mokyklos Fuerteventura, Ispanijos. Svečių tikslas – darbo stebėjimo ir parengiamasis vizitai.

Mokytojos susipažino su Lietuvos švietimo sistema, mūsų centru, jo aplinkomis, stebėjo ugdymo(si) proceso organizavimą lankydamosi pamokose. Užsienio kolegės pasisėmė daug idėjų, kaip kurti įvairias, mokinių poreikiams tenkinti skirtas aplinkas, įgijo patirties ugdymo(si) turinio pritaikymo irdiferencijavimo pagal mokinių asmeninius poreikius, įtraukiojo ugdymo(si) organizavimo principų, naujų ugdymo(si) strategijų ir metodų.   

Mokytojos taip pat lankėsi ir Šiaulių „Ringuvos“ mokykloje, bendravo su mokytojais ir administracijos atstovais apie traukųjį ugdymą, susipažino su mokyklos aplinkomis. Kupinos naujų idėjų ir minčių, įkvėptos įgytos teigiamos patirties, ketina ją pritaikyti savo mokykloje. 

O kovo mėnesį priimsime mokytojus ir mokinius iš šios mokyklos. Tai bus puiki galimybė tęsti šį tarptautinį bendradarbiavimą ir dalintis patirtimi bei geriausia praktika.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Konsultacinis skyrius
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas