Sulaukėme išskirtinių įvertinimų ir pripažinimų

Šie metai mūsų Centrui buvo itin sėkmingi tarptautinių projektų srityje, atnešdami išskirtinius įvertinimus ir pripažinimą.

„Erasmus+“ programos projektas „Smart Choices for Healthy Lifestyle“ pelnė prestižinį „Europos inovatyvaus mokymo apdovanojimą 2024“. Projekto tikslas – skatinti mokinius rinktis sveiką gyvenseną, formuoti sveikus mitybos ir fizinio aktyvumo įpročius bei ugdyti teigiamą požiūrį į sportą. Projektas suteikė mokiniams žinias apie sveikos mitybos svarbą ir aktyvų gyvenimo būdą, padėjo formuoti įgūdžius, kurie padės palaikyti sveikatą visą gyvenimą. Projekte dalyvavo ne tik mūsų Centro mokiniai, bet ir jų bendraamžiai iš Ispanijos, Graikijos bei Turkijos.

Tuo tarpu Nordplus programos projektas „Development of methods of physical activity for children with functional disabilities“ buvo apdovanotas „Nordplus Junior Aurora Award 2024“. Projekto tikslas – sukurti aplinką, kurioje vaikai su negalia galėtų būti fiziškai aktyvūs, skatinti jų socialinius įgūdžius ir dalintis inkliuzinio ugdymo patirtimi. Projekte dalyvavo mūsų Centro mokytojai kartu su partneriais iš Latvijos, Estijos bei Šiaulių „Ringuvos“ mokyklos. Kartu kūrė naujus metodus, padedančius vaikams su negalia įsitraukti į fizinio aktyvumo veiklas, taip prisidedant prie visapusio vaikų vystymosi.

Džiaugiamės šiais apdovanojimais, kurie įrodo mūsų Centro tarptautinių projektų svarbą ir vertę. Šie projektai padeda tobulinti ugdymo kokybę ir prisideda prie sveikos bei aktyvios gyvenimo būdo skatinimo tiek mūsų mokykloje, tiek platesniu mastu.

Daugiau pasiskaityti galite šiose nuorodose:

https://innovative-teaching-award.ec.europa.eu/index_en

https://www.nordplusonline.org/news/the-winner-of-the-nordplus-junior-aurora-award-2024-is-riga-5th-elementary-school-development-center-in-latvia/

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Konsultacinis skyrius
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas