Gautas finansavimas "Erasmus" akreditacijai!!!

Ši akreditacija atveria plačias galimybes mūsų mokiniams ir pedagogams, skatindama tarptautinį bendradarbiavimą ir mokymąsi.

Šiam laikotarpiui skirta net 86 150 eurų suma, kuri bus panaudota mokinių grupiniams ir ilgalaikiams mobilumams, taip pat pedagogų darbo stebėjimo ir dėstymo (mokymo) vizitams. Kitais mokslo metais planuojame organizuoti net 16 mobilumų, kuriuose dalyvaus 30 mokinių ir 24 pedagogai.

Tai suteiks puikią galimybę mūsų bendruomenės nariams įgyti naujų žinių, įgūdžių ir patirčių, praplėsti akiratį ir pasisemti tarptautinės patirties. Pedagogai ne tik stebės mokymo procesus ir mokysis iš užsienio kolegų, bet ir dalintis savo patirtimi, gerąja praktika, mokys kitų šalių mokinius. Tai jiems padės praturtindami savo profesines žinias ir kompetencijas, įgyti naujų metodų ir idėjų, kurias galės pritaikyti savo praktikoje, siekiant dar aukštesnių ugdymo rezultatų.

Projektą finansuoja Europos Sąjunga, todėl esame dėkingi už šią puikią galimybę, kuri prisidės prie mūsų Centro bendruomenės tobulėjimo ir augimo.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Konsultacinis skyrius
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas