Gauta dotacija naujam ERASMUS „Jean Monnet“ programos projektui

Centrui suteiktas finansavimas naujam ERASMUS „Jean Monnet“ programos projektui „ESU-TAS – Europos Sąjungos unikalumas – Tavo asmeniniame savitume“.

Šio projekto tikslas – parengti jaunąją kartą geriau suprasti Europos Sąjungą, užmegzti ryšį su jos veikimu ir turėti įtaką ES ateities formavimui.

Projektu siekiama didinti mokinių žinias ir supratimą apie ES istoriją, tikslus, vertybes, veikimą, politiką, jos institucijas, sprendimų priėmimo procesus, darančius poveikį kasdieniniam europiečių gyvenimui, Europos Sąjungos šalis nares, ES teikiamomis galimybėmis, nauda, nacionaliniu poveikiu, vienybės ir įvairovės principus, socialinį, kultūrinį ir istorinį paveldą.

Projektas suteiks mokiniams galimybę ne tik gilinti savo žinias apie ES, bet ir įkvėpti juos aktyviai dalyvauti Europos ateities kūrime.

Centrui skirta 31 000 eurų dotacija! Projektas startuos 2025 m. sausio mėnesį, kuris neabejotinai praturtins mūsų mokinių mokymosi patirtį, padės rasti ryšį su Europa ir geriau suprasti savo vaidmenį joje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Konsultacinis skyrius
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas