Mokinių maitinimas

Už mokinių maitinimą įstaigoje atsakingas asmuo

Laimutė Navikienė Dietistė

Darbo laikas

Savaitės dienos

Darbo laikas

Pietūs

Pirmadienis

8.00 – 16.06 

12.00 – 12.30

Antradienis

8.00 – 16.06

12.00 – 12.30

Trečiadienis

8.00 – 16.06

12.00 – 12.30

Ketvirtadienis

8.00 – 16.06

12.00 – 12.30

Penktadienis 8.00 – 16.06 12.00 – 12.30

Kontaktai

El. paštas Rašyti

Dietisto pagrindiniai tikslai:

  • Sudaryti kasdieninius, planinius valgiaraščius.
  • Skaičiuoti maisto davinio maistinę bei energetinę vertę.
  • Kontroliuoti maisto produktų kokybę.
  • Neleisti realizuoti nekokybiškus maisto produktus bei patiekalus.
  • Nuolat tikrinti maisto paruošimo skyriaus higieninę būklę.
  • Informuoti mokinius apie sveiką mitybą.

Valgyklos darbuotojų komandos sudėtis

Eil. Nr. Vardas, pavardė Pareigos
1.

Laimutė Navikienė

Dietistė

2.

Zenta Kropienė

Virėja

3.

Olena Polinova

Virėja

4.

Rima Byčkovienė

Pagalbinė virtuvės darbininkė

5. Dovilė Volodko

Pagalbinė virtuvės darbininkė

Dokumentai ir valgiaraštis

Mokinių maitinimas Atnaujinta Dydis
ŠSUC Maitinimo organizavimo tvarkos aprašas 2024-10-11 08:16:30 2.8 MB
LR sveikatos apsaugos ministro įsakymas dėl maitinimo organizavimo aprašo pakeitimo 2023-11-15 11:19:49 620.67 KB
Valgiaraščiai
Valgiaraštis 2024-09-23 12:53:03 405.32 KB

  • Konsultavimo skyrius
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Pamokų laikas
Pertrauka
  • 1. 08.30 – 09.10
  • 2. 09.25 – 10.05
  • 3. 10.20 – 11.00
  • 4. 11.15 – 11.55
  • 5. 12.10 – 12.50
  • 6. 13.05 – 13.45
  • 7. 14.05 – 14.45
  • 8. 14.50 – 15.30
Iki žiemos (Kalėdų) atostogų liko
  • dien.
  • val.
  • min.
  • sek.